Też uważam, że taka opcja byłaby bardzo przydatna. Możliwość oznaczenia książki jako „chcę przeczytać” albo „w kolejce do przeczytania” ułatwiłaby zapamiętywanie tytułów, szczególnie gdy na zamówienie trzeba czekać kilka miesięcy. Przy większej liczbie książek taka lista byłaby naprawdę wygodna.
Co do kart bibliotecznych – połączenie ich z portalem też brzmi sensownie. Fajnie byłoby mieć w jednym miejscu swoje wypożyczenia, rezerwacje i historię książek. Mam nadzieję, że twórcy mają takie usprawnienia w planach.heardle
Też uważam, że taka opcja byłaby bardzo przydatna. Możliwość oznaczenia książki jako „chcę przeczytać” albo „w kolejce do przeczytania” ułatwiłaby zapamiętywanie tytułów, szczególnie gdy na zamówienie trzeba czekać kilka miesięcy. Przy większej liczbie książek taka lista byłaby naprawdę wygodna.
Co do kart bibliotecznych – połączenie ich z portalem też brzmi sensownie. Fajnie byłoby mieć w jednym miejscu swoje wypożyczenia, rezerwacje i historię książek. Mam nadzieję, że twórcy mają takie usprawnienia w planach.[heardle](https://heardleonline.io/)