Má cenu chodit na masáž pravidelně, nebo stačí občas?

O masáži přemýšlím už delší dobu, ale zatím jsem byl jen párkrát a vždycky spíš náhodně. Po návštěvě se cítím příjemně uvolněný, jen si nejsem jistý, jestli má smysl chodit pravidelně. Zajímá mě hlavně zkušenost lidí, kteří si našli určitý režim. Chodíte třeba jednou za měsíc, podle potřeby, nebo jen tehdy, když vás začne něco bolet? A vybíráte pokaždé stejný typ masáže?

Link    PW    Źródło
Napisano: 23.09.2026 10:23:43

Za mě má pravidelná masáž smysl, pokud člověk cítí, že mu opravdu pomáhá. Já jsem dřív chodil spíš náhodně, ale postupně jsem zjistil, že mi vyhovuje zajít přibližně jednou za měsíc a nečekat, až se objeví bolest nebo větší napětí. Hodně záleží i na typu masáže – někdy potřebuji spíš uvolnit záda a šíji, jindy celkově zregenerovat. Mně osobně návštěvy salonu Prague Fenix prague-fenix.cz stav mého těla citelně zlepšily. Po masáži se cítím lehčí, uvolněnější a hlavně mám pocit, že jsem tam opravdu nabral nové síly. Takže za mě je lepší najít si vlastní režim podle toho, jak tělo reaguje.

Link    PW    Źródło
Napisano: 23.09.2026 10:24:56

Szukaj w wątku
lidaf
soyigah

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
Dotacje na innowacje - Inwestujemy w Waszą przyszłość
foo