Jakie książki ostatnio przeczytaliście? Na jakie nowości planujecie? Czy w tym zwariowanym świecie jest jeszcze dużo czasu na czytanie?
Sam ostatnio zabrałem się za niesamowitego "Kochanka Wielkiej Niedźwiedzicy" Lektura wspaniała, godna polecenia.
teraz poluje na "Stróży" Ćwieka, nawet nie wiem kiedy wyszła, a muszę ją przeczytać.
Udzielam się również na www.podroze-literackie.pl
|
|
|
|
Napisano: 31.08.2018 09:52:43
|
|
|
|
Ostatnio w Polsce dużo się mówi o nowych platformach dla graczy, ale większość z nich to powielanie tego samego schematu – aż do momentu, gdy wpadłem na Pistolo. Nie szukałem niczego konkretnego, zwyczajnie scrollowałem na kanapie w Warszawie, gdy znajomy z pracy przesłał mi link z dopiskiem: „Sprawdź to, w końcu coś innego”. Z początku byłem sceptyczny, ale w końcu kliknąłem w pistolo-online.com.pl i muszę przyznać, że byłem zaskoczony. Od razu rzucił mi się w oczy przejrzysty, nowoczesny układ, który sprawia, że poruszanie się po stronie to czysta przyjemność. Nie ma tu chaosu czy nachalnych banerów, tylko duży wybór gier od znanych dostawców, które działają płynnie nawet na moim starszym telefonie, a dodatkowo sprawnie działające wpłaty i wypłaty oraz wsparcie w języku polskim. Od tego czasu wracam tam, gdy chcę się odprężyć bez zbędnego stresu – żadnego zamieszania, żadnych ukrytych haczyków, po prostu solidna platforma, która działa i jest idealnie dopasowana do polskich graczy. |
|
Napisano: 23.07.2026 19:24:40
|