Lubię audiobooki do poduszki.. jest tylko jeden problem ekspresowo przy nich zasypiam :D😄
|
|
Napisano: 11.07.2016 21:24:36
|
|
|
Nie przepadam za audiobookami bo łatwiej mi się na nich wyłączyć, a trudniej wrócić do przespanego momentu. Chociaż w podrózy autobusem są niezastąpione, zwłaszcza gdy nie możesz usiąść i poczytać. Najlepszy to audiobook "Wiedźmin". W nim się zakochałam. Podział na role, dźwieki, muzyka... ach... Tylko takich audiobooków szukam :)😊 |
Napisano: 11.07.2016 23:20:22
|
|
|
O tak... można przy nich niechcący zasnąć. Ale za to jakie są sny wtedy! Gdy przeciekają do nich słuchane teksty. |
Napisano: 11.07.2016 23:24:53
|
|
|
Rzadko słucham audiobooków. W moim przypadku audiobooki sprawdzają się kiedy jakaś choroba położy mnie do łóżka. Nie przepadam też za audiobookami w formie słuchowiska. |
Napisano: 15.07.2016 20:55:51
|
|
|
Długo nie mogłam się do audiobooków przekonać, ale przy bliższym poznaniu mocno się do nich przekonałam. kilka miesięcy temu leżałam dwa tygodnie w szpitalu, w wieczór przed pójściem do niego w jakimś olśnieniu przegrałam kilka na komórkę, i to okazało się świetną sprawą. Trafiłam na panie na sali które zasypiały o 21 i kwękały że palę ą lampkę nad łóżkiem. Ja jestem nocnym markiem o 21 to dla mnie nie pora na spanie, więc audiobooki ratowały mnie przed totalną nudą i przewracaniem się z boku na bok. Po za tym sporo dojeżdżam, a nie za bardzo mogę czytać w środkach komunikacji, więc też są opcją na komunikacyjną nudę i krakowskie korki. |
Napisano: 15.10.2016 10:17:08
|
|
|
Z tego co pamiętam mój brat słuchał Harrego w wykonaiu Fronczewskiego, czasem sama soś podłuchiwałam i przyjemnie się tego słuchało :)😊 Ostatnio zmieniłam zdanie do audiobooków, zwłaszcza gdy teraz słucham Lewisa "Chrześcijaństwo po prostu" Takich książek lepiej się słucha niż czyta :D😄. No i w tłumach autobusowych gdy nie ma jak usiąść to takie wersje ksiąkżki sa zbawieniem. Krakowskie korki (zresztą pewnie jak każde inne) potrafią wynudzić. Audiobooki to jednak świetny wynalazek. |
Napisano: 18.10.2016 12:54:08
|